Partners

Local Heroes werkt samen met verschillende partners.

Global Sports Communication

Global Sports is in1985 opgericht door Jos Hermens. Global Sports Communications serves as an athlete’s manager for some 150 athletes from 20 different countries. The largest group of athletes is based in East Africa, the Netherlands and China. The athletes are active in track and field and road races. Jos Hermens en Global Sports Communication zijn betrokken bij Local Heroes.

Stichting Samen Succes

Local Heroes werkt al jaren samen met Stichting Samen Succes. De projecten die Stichting Samen Succes ondersteunt sluiten goed aan bij de doelstelling van Local Heroes. Doel van de stichting is het ondersteunen van kansarme regio’s in de Riftvallei in Kenia, vooral op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Door Stichting Samen Succes wordt veel tijd besteed aan het ter plaatse begeleiden van de projecten en er wordt een persoonlijke band opgebouwd met de lokale mensen.

Segbroek College

Het Segbroek College Den Haag  is een scholengemeenschap voor MAVO, HAVO en Gymnasium. De school biedt faciliteiten voor aankomende topsporters, Segbroek TopSport Talent. Leerlingen en docenten van deze TopSport Talentklassen zettenzich al jaren in voorLocal Heroes.

Rijnlands Lyceum

Het Rijnlands Lyceum is een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs nationaal en internationaal. Local Heroes was het goede doel voor enkele sportactiviteiten.

Paschalis school

TO BE COMPLETED

Cordaid

Cordaid Memisa wil dat alle moeders in ontwikkelingslanden een veilige zwangerschap en bevalling kunnen hebben en dat hun baby’s een gezonde start krijgen. Cordaid Memisa gelooft dat gezonde samenlevingen zijn gebouwd op gezonde moeders. Local Heroes heeft in 2011 een fonds op Naam opgericht bij Cordaid Memisa. Vanuit deze samenwerking is de Dakuna Clinic in Ethiopië gefinancierd.

 

“Voor mij is de inspiratie om dit sponsorevenement te organiseren en te enthousiasmeren bij de leerlingen om de volgende redenen: ‘Met je gezonde lichaam fysiek presteren voor je arme naaste in Kenia en Ethiopië en op sociaal vlak de leerlingen bewust te maken om geld in te zamelen om de leerlingen en studenten op het gebied van sport, gezondheid en onderwijs te ondersteunen.’ Dat geeft mij en de leerlingen een enorme voldoening.

 

J.P. Tensen
Docent Segbroek College, Den Haag

 

Wordt nu ook partners van Local Heroes!

Vul onderstaand formulier in en help Local Heroes bij het realiseren van projecten in Afrika