Leerlingen van het Segbroek College schaatsen voor Local Heroes

Honderden leerlingen van het Segbroek College hebben zich een slag in de rondte geschaatst om zo veel mogelijk geld voor Local Heroes bij elkaar te verdienen. Zowel de jongens en meiden die echt goed konden schaatsen als diegenen die zelden op de schaats hadden gestaan, bleven hun rondes draaien en verzamelden steeds meer kruisjes op het sponsorformulier. Soms met vallen en moeizaam weer opstaan maar met een grote smile op de gezichten. De rode konen gaven de mate van inspanning goed aan. 

Dit alles vond plaats in het sport- en evenementencentrum De Uithof in Den Haag. De Uithof heeft de baan gratis ter beschikking gesteld en daarmee €2000,- gesponsord aan deze onvergetelijke middag. LH dankt de Uithof voor deze grote bijdrage.

Het geld zal worden besteed aan de projecten Meisjesschool in Keringet (Kenia) en aan het nieuwe project de Tshilwavhusiku Razwimisani School voor verstandelijk gehandicapten kinderen in Limpopo  (zuid Afrika).