Jarige Berenloop steunt Local Heroes

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de Berenloop, heeft de organisatie Local Heroes als goed doel uitgekozen. Voorafgaand aan de start van de halve marathon van de Berenloop op 6 november, ontving Jaap de Hoop Scheffer van Stichting Local Heroes een cheque van 10.000 euro uit handen van SET-voorzitter Willem Mier. Bij Local Heroes wordt hardlopen en Afrika met elkaar gecombineerd, en het is mooi om te zien hoe wij nu dankzij de Berenloop dit bedrag mogen ontvangen. Het geld zal beschikbaar komen voor het Winners Highschool-project in Keringet in Kenia. De verbindende factor tussen de Berenloop en Local Heroes is huisarts Menno Swier uit Landerum.  

Jaap de Hoop Scheffer geeft het startschot voor de Berenloop vanaf een boei voor de Brandaris.

Jaap de Hoop Scheffer geeft het startschot voor de Berenloop vanaf een boei voor de Brandaris.